Blog

21 octombrie 2015

Idei inedite pentru masuta de cafea

Cafeaua este in prezent unul dintre cele mai consumate produse la nivel mondial. Unii dintre noi nu isi pot incepe ziua fara o ceasca de cafea. O placere nevinovata ce ne ofera vitalitate si ne acompaniaza in momente cheie din viata noastra, la intalnirile cu prietenii sau in momentul semnarii unor contracte importante.
Dar aceasta licoare magica si-ar pierde mult din efect daca nu ar fi consumata intr-un loc placut. De aceea, ne-am gandit sa va prezentam cateva idei de masute pentru servirea cafelei. Care dintre ele crezi ca s-ar potrivi in living-ul tau din complexul Brown Luxury?

Masuta de cafea din lazi de lemn

Ai nevoie de exact 4 lazi micute de lemn. Acestea trebuie imbinate astfel incat sa creezi un cub. In extremitatile acestuia poti fixa pentru mobilitatea viitoarei masute, 4 roti de plastic. Cu un spray de vopsea poti da culoare dorita acestor ladite de lemn si intr-un final poti sa le personalizezi cu o bucata de tapet, figuri autoadezive sau orice altceva. Trebuie doar sa fii creativ.

masuta lazi backmasuta lazi de lemn front

 

 

 

 

 

 

 

Masuta de cafea dintr- valiza veche
Daca detii o valiza veche si crezi ca ar trebui aruncata, mai gandeste-te o data. Prin reconditionarea acesteia si atasarea a 4 picioruse de lemn poti sa iti creezi o masa de cafea ce cu siguranta va impresiona orice prieten.

valiza 1valiza 2

Serveste cafeaua pe o fereastra sau pe usa veche
Cu putin ajutor din partea unui mester priceput, vei putea sa aduci un plus de originalitate casei tale. Ai nevoie de un suport pe care sa plasezi ori o fereastra, ori o usa veche si de indata vei avea o masa decorativa ce cu siguranta nu o vei gasi in niciun magazin de mobila. Fii original!

usafereastra

Masuta de cafea dintr-un tambur de cablu
Transforma un tambur de cablu intr-o masa pentru intalniri de duminica. Poti utiliza doar suportul circular pentru blatul mesei sau de ce nu, chiar tot tamburul. Trebuie doar sa fii creativ.

tambur 1tambur 2

Poate ca unele idei par complicat de realizat, dar sunt proiecte simple. Poti apela oricand la un mester pentru a te ajuta. Cu doar cativa zeci de lei iti poti crea o masuta ce cu siguranta iti va bucura privirea in fiecare zi. Si dupa aceea nu mai ramane decat sa iti chemi vecinii din Brown Luxury pentru a se bucura cu tine la o ceasca de cafea sau la cateva prajituri.