Constructie

Blocurile sunt construite să reziste cutremurelor de peste 8.5 grade pe scara Richter, fapt ce denotă atenția acordată realizării proiectului și deasemeni, grija pentru siguranța și confortul viitorilor proprietari. Dacă deja v-am captat atenția și interesul pentru acest tip de apartamente în Iași, clădirea și a utilitățile de care vă puteți bucura în cazul în care veți deveni proprietarul unuia dintre apartamentele Complexului Brown Luxury vă va oferi tot ce aveti nevoie pentru o viață pe care v-o doriti. Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge dumneavoastră de calitatea si beneficiile apartamentelor din Iasi – Brown Luxury.

Ne mandrim cu al doilea proiect realizat, finalizat si vandut in mai putin de un an de la incepere lucrarilor. Acum locatarii se bucura de locuintele pe care le-au achizitionat si sunt foarte multumiti. Ei pot sa va confirme oricand acest lucru. Veniti si dumneavoastra ca sa va convingeti!

Galerie foto din timpul constructiilor

BROWN LUXURY

AVANTAJELE UNUI APARTAMENT IN CARTIERUL BROWN LUXURY

1

Complexul rezidential Brown Luxury va ofera apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, cu o suprafata intre 40 si 94 mp.

2

Blocurile sunt construite să reziste cutremurelor de peste 8.5 grade pe scara Richter, fapt ce denotă atenția acordată realizării proiectului.

3

Locația, vine în întâmpinarea dorinței omului modern de a locui într-o zonă selectă, aproape de natură dar nu departe de tot ceea ce face traiul facil.

4

Centralele termice de apartament de la VAILLANT  24kW, pardoselile sunt din granit, marmură sau parchet la alegere. Utilitati incluse.

5

Complexul dispune de un spatiu de joaca pentru copii. Spatiu de joaca gandit sa satisfaca orice copil. Un spatiu de joaca dotat cu bancute, tobogane si balansoare.

6

Parcarea este privată și fiecare apartament dispune de propriul loc de parcare iluminat şi cu acces prin telecomandă.