Blog

25 septembrie 2015

Calitate si garantie la Brown Luxury

Complexul rezidential Brown Luxury va ofera apartamente cu 1, 2 sau 3 camera, cu o suprafata cuprinsa intre 42 si87 mp utili. Acestea sunt parte a constructiei pe cadru metalic si structura de beton armat, care rezista in fata unui cutremur de peste 8.5 grade pe scara Richter.

  • Locuintele satisfac nevoile persoanelor moderne, avand un aspect si o utilitate cu mult superioare, datorita planului strategic de pozitionare si a finisajelor calitative – de marca germana.
  • Impartirea spatiului va face sa va bucurati de ambianta creata, iar geamurile mari confera luminozitate in plus casei si o privelniste catre spatiile verzi si diversitatea caselor din vecinatate.
  • Apartamentele cu 1 camera sunt dotate cu usa metalica, centrala termica, izolatie termica, parchet lemn traffic intens, usi furniruite, tamplarie aluminiu de inalta calitate cu geam termopan, gresie, cablu tv, telefon, internet, bai amenajate cu granit.
  • Fiindca dorim sa va implinim dorintele si sa va oferim casa la care ati visat, vom definitiva aspectul prin posibilitatea de a alege materialele pentru finisare: gresie, faianta, granit, tipul de parchet, centrala, boiler etc.
  • Subliniem faptul ca apartamentele dispun de balcoane deschise foarte incapatoare, ce pot fi valorificate in diferite moduri, oferindu-va astfel un loc special aproape de panorama pe care o puteti viziona.
  • Printre facilitatile de care dispun locuintele se numara si parcarea supraterana, unde fiecare locatar are loc asigurat si luminat pe timpul noptii.

Daca va doriti sa fiti privilegiat, sa detineti o locuinta care va desparte de aglomeratia orasului, va ofera acces la centre comeciale, supermaketuri, gradinite, benzinarii si alte puncte de un real interes, va asteptam sa vizitati complexul Brown Luxury – situat in Valea Lupului (Rond Era).