25 septembrie 2015

Brown Luxury – Zona selecta mai aproape de natura

Cartierul Brown Luxury vine în întâmpinarea dorinței omului modern de a locui într-o zonă selectă, mai aproape de natură însă nu departe de tot ceea ce face traiul facil și luxos. Cu 7 imobile si peste 294 de apartamente construite, Brown Luxury va pune la dispozitie apartamente de 1, 2 sau 3 camere la cele mai bune preturi din Iasi.

Situat in apropiere de Rond Carrefour Era, cartierul Brown Luxury este racordat la toate utilitatile, accesul fiind posibil pe un drum asfaltat si este foarte aproape de mijloacele de transport in comun si supermarket-uri.

Datorita dotarilor de calitate, cu geam termopan Veka si centrale termice de apartament Viessman, aveti garantia ca va aflati in locuinta dorita.

Blocurile sunt construite să reziste cutremurelor de peste 8.5 grade pe scara Richter, fapt ce denotă atenția acordată realizării proiectului și grija pentru siguranța și confortul viitorilor proprietari.

Imobilele sunt compuse din P+4, pe cadre din beton, 100% caramida, cu locuri de parcare pentru fiecare apartament. La exterior este termoizolatie din polistiren de 10 cm, tencuiala decorativa la fatada, loc de joaca pentru copii, spatii verzi cu brazi si copaci ornamentali.

Achizitioneaza si tu locuinta familiei tale in noul Cartier Brown Luxury cu comision 0 direct de la dezvoltator. Preturi sunt la alegere, in functie de imbunatatiri sau personalizare pe gustul dumneavoastra.