Blog

11 decembrie 2015

Avantajele locuintelor din complexele rezidentiale

Daca acum cativa ani ideea de complex rezidential era privita cu suspiciuni de toti cei ce voiau sa se mute intr-un apartament nou, acum parerile sunt impartite, dar tot mai multi au realizat ca avantajele sederii intr-un complex privat nu pot fi nici macar comparabile cu locuintele statului.

Brown Luxury Iasi
Siguranta oferita
Majoritatea imobilelor din complexele rezidentiale au paza sau camere de supraveghere, astfel incat familia ta, masina si restul bunurilor sa fie tot timpul in siguranta. Comparativ cu acestea, doar putine blocuri de la stat pot garanta un minim de siguranta si de obicei aceasta siguranta este data de vigilitatea vecinilor sau a altor factori externi. La Brown Luxury avem paznic 24/7 si parcare pazita!
Ordinea si curatenia
In toate complexele rezidentiale musafirii nepoftiti, cu chef de cearta nu isi au locul. Noi punem la dispozitie oameni ce se ocupa permanent de curatenie, fara ca tu sa iti faci griji de dezordinea sau de vreun miros neplacut de pe scara blocului.
Calitatea constructiei
Aceste imobile construite in ultima perioada respecta ultimele cerinte de stabilitate si protectie si au fost ridicate folosind ultimele tehnologii in domeniu. Astfel, poti sa iti iei adio de la mucegaiul din blocurile statului, de la crapaturi sau de teama de a sta in blocuri nesigure la cutremure.
Complexul Brown Luxury este proiectat si construit incat sa reziste la cutremure de peste 8.5 grade pe scara Richter, ceea ce il face unul dintre cele mai sigure imobile de apartamente din Iasi.
Costuri transparente
Cand cumperi un apartament intr-un complex rezidential, ai parte de ocazia de a negocia direct cu dezvoltatorul un credit cu o dobanda mai mica. Timpul pe care il pierzi cu aspectele birocratice se scurteaza, iar dezvoltatorul iti va putea spune din start care sunt costurile reale de intretinere pe parcurs, eliminand astfel riscul de a fi pacalit.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele unei locuinte dintr-un complex imobiliar nou. Pentru alte asemenea pareri, puteti sa veniti la Brown Luxury sau sa vedeti marturiile locatarilor ce au lasat parerea lor pe site-ul nostru.

Brown Luxury Iasi – Acasă in siguranta