Apartament 3 camere tip C

Buget apartament 3 camere tip C – 10.050 lei

Parchet/gresie pardoseli

78mp = 3.900 lei

Pachetul include:

  • polistiren extrudat de 0.03 mm
  • plinta
  • piese imbinare plinta

Gresia include: adezivul si chitul.

Faianta baie

25mp x 500 lei/mp = 1.250 lei

Faianta include adezivul si chitul.

Usi de interior

4 bucati x 600 lei bucata = 2.400 lei

Este inclus:

  • pervaz toc
  • imbracat toc

Obiecte sanitare baie

2.500 lei

  • cada + baterie
  • chiuveta + baterie
  • wc + bazin
  • bideu + baterie

Include: racorduri, robineti, silicon, dibluri, holsuruburi.

Apartament 3 camere tip C

89.900€ Negociabil

Am dezvoltat o gama extinsa de apartamente cu trei incaperi din dedicatia pentru asteptarile dumneavoastra, deoarece stim ca alegerea celei mai bune variante pentru casa mult visata nu este o decizie usoara.

Apartamentele cu numerele: 14, 15, 20, 21, 26, 27, 32, 33, 38,39.

81,82 mp suprafata utila

93,68 mp suprafata totala

Bucatarie9,11 mp
Hol7,81 mp
Baie4,87 mp
Living17,22 mp
Dormitor12,82 mp
Hol1,25 mp
Dormitor10,31 mp
Balcon6,72 mp
DE CE SA ALEGI

BROWN LUXURY?

1.

Locuinta satisface nevoile persoanelor moderne, avand un aspect si o utilitate cu mult superioare, datorita planului strategic de pozitionare, spatiului extins si a finisajelor calitative – de marca germana.

2.

Va prezentam un apartament cu 3 camere spatios, cu un stil european, care va ofera confort si siguranta, datorita constructiei pe cadru metalic si structura de beton armat, care rezista in fata unui cutremur de peste 8.5 grade pe scara Richter.

3.

Spatiul este impartit intr-un mod creativ, incat sa va bucurati din plin de ambianta existenta, iar geamurile mari confera luminozitate casei si o priveliste catre diversitatea naturala si arhitecturala a imprejurimilor.

4.

Locuinta este decomandata, dispune de un living deosebit, 2 dormitoare, dintre care unul are iesire care balconul foarte generos. De altfel, bucataria este amplasata la intrare din primul hol, iar holul mare reintregeste incaperea, facand intrarea in cele doua dormitoare si catre baie.

5.

Numeroasele beneficii nu fac decat ca mutarea dumneavoastra sa fie cat mai rapida. Mentionam: centrala termica individuala, finisajele de calitate din bai si bucatarii, izolatie termica, parchet lemn traffic intens, usi furniruite, tamplarie aluminiu de inalta calitate cu geam termopan, gresie, cablu tv, telefon, internet.

6.

Un atu conferit de complex este beneficiul oferit dumneavoastra, ce aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama variata de materiale de finisare: gresie, faianta, granit, tipul de parchet, centrala, boiler etc.

7.

Printre facilitatile de care dispun locuintele se numara si parcarea supraterana, unde fiecare locatar are loc asigurat si luminat pe timpul noptii.

8.

Este locul perfect pentru fiecare copil. Un spatiu de joaca gandit special sa satisfaca si cei mai exigenti mofturosi. Si unde s-ar putea simti copiii mai bine decat intr-un spatiu de joaca complet dotat cu bancute, tobogane, balansoare și alte jocuri interactive.

Complexul rezidential Brown Luxury va ofera apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, cu o suprafata intre 36 si 95 mp utili.

Contacteaza-ne acum
0759 087 914