Blog

14 octombrie 2015

5 lucruri de verificat cand te muti intr-o locuinta noua

Vrei sa te muti dar iti este frica de toata bataia de cap ce ar putea aparea o data cu asta? Scapa de stres cu ajutorul sfaturilor date de expertii nostri in alegerea locuintei ideale.
1. Pregateste terenul
Informeaza-te din timp atunci cand iti alegi o locuinta noua daca aceasta este sau va putea fi conectata la toate utilitatile. Afla de la proprietar sau direct de la furnizori cat dureaza pana cand acestia vor putea sa iti instaleze anumite facilitati sau daca acestia au acoperire in aria locuintei. Complexul Brown Luxury iti pune la dispozitie toate utilitatile necesare si are conexiuni cu toti furnizorii de servicii.
2. Verifica imprejurimile

Curte Brown Luxury
Gaseste-ti putin timp pentru a putea discuta cu cativa vecini despre zona aleasa si mai ales despre fostii proprietari ai locuintei. Acestia cu siguranta te vor putea avertiza de anumite probleme ale imobilului sau poate chiar ale viitoarei tale locuinte.
3. Gandeste atent aranjarea locuintei
Gandeste-te in mod intelept cum iti vei aranja lucrurile in noua locuinta, daca mobila se va potrivi si daca fiecare membru al familiei va dispune de spatiul necesar. Apartamentele noastre sunt inteligent compartimentate in 1,2 sau 3 camere pentru a satisface nevoia de spatiu a fiecaruia.
4. Cauta informatii despre cartier

apartamente-iasi-brown-residence_381
Fa o plimbare prin cartierul ales, verifica la ce distante te vei afla de mijloacele de transport, de scoli sau de locurile de joaca pentru copii. Deasemenea, chiar daca te bazezi pe masina personala, e mult mai facil sa ai cateva magazine aproape de casa.
5. Verifica actele
Poate cel mai important pas pe care trebuie sa il urmezi e sa verifici foarte atent actele locuintei. Iti recomandam sa nu faci niciodata asta singur si sa nu te increzi doar pe vorbele vanzatorului, ci sa apelezi la un consultant juridic sau la un notar. Pe aceasta cale vei sti sigur ca banii tai sunt securizati si eviti orice probleme juridice ce ar putea aparea.
Brown Luxury va pune la dispozitie consultanta juridica in achizitionarea unei locuinte si suport pe tot parcursul tranzactiei. Contacteaza-ne acum pentru detalii!